keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Hoodeilla

Ennen kuin sade kasteli minut läpimäräksi, ehdin näpsäistä muutaman valokuvan lähinaapurustostamme. Tässä teille virtuaalikierros.

Ensimmäisessä kuvassa on kotitalomme, oikea arkkitehtuurin helmi. Sisältä 2005 rakennettu talo on kyllä paljon viihtyisämpi. Vahtimestaripalvelut olisivat käytössä viitenä päivänä viikossa, mutta kielimuuri on tässä kohtaa valitettavan ylitsepääsemätön. Niinpä aina kun meille ilmestyy vaksilta lappu, kiikuttaa salariman sen toimistolle käännettäväksi. Vastaavasti jos meillä on kysyttävää, soittaa joku toimistolta vaksille.


Alla korttelin pakollinen juoma-automaatti.

Tämä juoma-automaatti -ilmiö on oikeasti hämmentävä. Niin maalla en ole tässä maassa vielä käynytkään, ettei tällainen ilmestyisi jostain näkyviin.


Lawsonista (24/7) haemme maidon, mehut ja Sapporo-oluen. Hätätilanteessa myös pussinuudeleita. Vaihtoehtoina ovat Seven Eleven (lähimpään matkaa 50 m) ja Sunkus (lähimpään matkaa 200 m). En ole löytänyt vielä erottavia tekijöitä kilpailevien ketjujen välillä.


Naapurikortteleiden viehättäviin Isakayoihin emme ole valitettavati vauvan kanssa hennonneet tunkeutua. Ensimmäisiä vieraita odotellessa...


Korttelimme päädystä alkaa Hokkaidon yliopiston kampusalue. Ihana viherkeidas keskellä miljoonakaupunkia. Täällä käyn päivittäin vaunulenkillä. Tunnin saa kulumaan sutjakkaan.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails