sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Kamui Misaki

Blogiloma jäi lyhyeen, sillä päivän retken päätteeksi oli pakko tulla jakamaan tämä kuva. Voiko mitään ihanampaa enää olla: tuulen tuiverrus tukassa, sieraimissa meri-ilma, ja silmien edessä tämä maisema.

Taidan ihan vakasti olla hullaantumassa tähän saareen.

Kamui niemi

6 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Aivan upeat maisemat! Tykkään tosi paljon sun blogista, toivottavasti tiuha päivitystahti jatkuu :)

Anu kirjoitti...

Kiitos paljon Noora, olipa mukava kuulla! Blogi kyllä pääsääntöisesti päivittyy jatkossakin joka päivä, nämä lomat ja tulevat reissut ovat poikkeus!

Roposen Eve kirjoitti...

Roponen tykkää kanssa! Blogia luen siis ahkerasti ja seuraan teidän perheen tiimellystä mahtavissa maisemissa :) Harmittaa edelleen, etten ite aloittanut vuosi sitten Bollstan tunnelitarinoita...

Anu kirjoitti...

Iepukka, blogi pystyyn ja pilkkitarinat kehiin, ei oo vielä liian myöhäistä! =D

Olivia kirjoitti...

Hei,

löysin blogisi tänään (3.12.2009) ja ahmin sitä. En ole koskaan käynyt Japanissa, enkä ole osannut siitä edes haaveilla. Puolisen vuotta sitten mieleen tuli, että sehän voisi olla kiva paikka käydä. Enempää en ole Japania miettinyt (kuin että tykkään kuin hullu puurosta Wagamaman ruuista, jotka taitaa olla enemmänkin muka-japanilaista.

Sen vuoksi aloin kommentoimaan, että kuva näyttää kuin olisi otettu suoraan Muumipeikosta, mutta vain väreillä täytettynä. Jostain kumman syystä näen Muumipeikon tuolla niemen kärjessä ja kuva piirtyy silmiini mustavalkoisena viivapiirroksena.

Tykkään!

Anu kirjoitti...

Hei Olivia! Nyt kun sanoit niin itse asiassa tuo paikka voisi tosiaan olla Muumimaasta! Kas kun ei itselle tullut mieleen.

Toivottavasti viihdyt lukijana jatkossakin! :)

Related Posts with Thumbnails