perjantai 4. syyskuuta 2009

Notes about nothing II

Tapahtumia tältä viikolta:
  • Lapsen isä ei vielä tiedä tätä (eikä tule olemaan järin innoissaan), mutta beibi rakastaa Whitney Houstonin powerballadeja. Eilen illalla taustalla pyöri Bodyguard, ja I Have Nothing aiheutti välittömän etuhuuli törröllään suoritetun kujertelukohtauksen.
  • Beibistä puheenollen, meillä nukutaan yöt nyt säännöllisesti yhdellä heräämisellä!
  • Olen ehtinyt lukemaan enemmän kuin... no, vuosikausiin ainakin! Haikuluotain suosittelee seuraavia kirjoja: Ernst Hemingwayn The Old Man and the Sea, Kazuo Ishiguron The Remains of the Day ja Never Let Me Go sekä kevyemmältä osastolta John Grobanin Marley & Me.
  • Jääkaapista löytyy nykyään jo kaikenlaisia tuotteita, joissa ei ole sanaakaan meikäläisillä kirjaimilla, mm. ruoanlaittoon tarkoitettua sakea, riisietikkaa, valkoisia seesaminsiemeniä ja wasabitahnaa.
  • Olen haistellut aitoa lannantuoksua ja ihastellut kypsyviä päärynöitä vieressä olevan Hokkaidon yliopiston kampuksella (Hokudai oli alunperin Sapporon agrikultuurinen oppilaitos).
  • Tänään pitäisi saada gaijin-kortti, ehkä vihdoin pääsen avaamaan myös paikallisen puhelinliittymän!

Erinomaisen hauskaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Haluan nähdä ja kuulla livenä tuon kujertelun; taidan poiketa levykaupassa ennen Sapporoon tuloa...

Elämyksellistä viikonloppua!

Kaisa kirjoitti...

Hahaa, Whiteny Houston. Ei vaan, onhan ne balladit ihan jees kun nainen osaa laulaa. Eiköhän se lapsen isäkin intoudu kuuntelemaan vanhaa kunnon Whitneytä jos vaavi kivasti kujertelee!

Hauskaa viikonloppua!

ps. pitäsköhän mennä Japanilaiseen ravintolaan syömään kun toi teidän jääkaapin sisältö viittaa varsin maukkaaseen ruokaan, nam

Anu kirjoitti...

Leena: Onneksi näitä kohtauksia tulee ihan muutenkin (eli ei tarvitse poiketa levykauppaan), esimerkiksi aamut on muuten van aika ihanaa aikaa pikkuisen mielestä!

Kaisa: Hahaa nimenomaan! Mutta ehkä tämä oli vain beibin tapa osoittaa, että katso äiti, näin sitä lauletaan puhtaasti!

Ollaan muuten ihan tosissaan aloitettu opettelemaan laittamaan japanilaista ruokaa, muutakin siis kuim sushikalaa.

Related Posts with Thumbnails