torstai 22. lokakuuta 2009

Apua, ulkomaalainen vessassa

Kävin tänään yhdessä ostoskeskuksessa beibin kanssa invavessassa, kun sinne sai rattaat kätevästi mukaan. Täkäläisten vessojen monimutkaisuutta on tullut aikaisemminkin ihmeteltyä. Tänään tuli sitten säädettyä vielä tavallista huolellisemmin.

Yleensä pöntön huuhtelu tapahtuu sivussa olevasta vivusta vääntäen. Jos vipua ei ole, jossain lähettyvillä on nappipainike. Silmäni sattui sellaiseen, ja painoin sen kummenpia ajattelematta -ja sain aikaiseksi infernaalisen hälytyksen. Arvatkaa tuliko kiire vetää vetsaria kiinni. Oikea nappi oli sitten 20 senttiä hälytysnapin yläpuolella. Mitenkään niitä ei kielitaidottomana osannut erottaa, koska teksti oli ainoastaan japaniksi.

Aika altayksikön paikalla oli vartija, jolle sitten kumarrellen ja gomen nasaita hokien avasin oven.

Oli aika voittajafiilis.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi eii...en voi mitään, mutta naurattaa ihan sairaasti...ei siis vahingoniloa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, että muillekin käy välillä ihan pikkukämmejä ;) Mä en ole ikinä vielä onnistunut täällä kotosuomessa moista hälytinnappia painamaan, mutta monesti olen miettinyt, miten helposti se onnistuisi. Saati sitten niissä vessoissa, joissa killuu katosta hälytysnaru. Kirjaimellisesti joku saattaisi yllättää itsesi housut kintuissa ;)

Maria

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi että nauratti ihan sairaasti.t. else

Anu kirjoitti...

Joo saa nauraa ihan vapaasti. Kyllä muakin sitten jälkikäteen =D

山武 kirjoitti...

Hahaa! Jos yhtään lohduttaa, tätä on sattunut muillekin. Tein aikoinaan saman tempun Shinjukussa sopivasti alkuillan aikaan, mutta en tosiaankaan jäänyt pyytelemään anteeksi vessaani kohti rynnistävältä, nälkäistä zombielaumaa muistuttavalta auttajajoukolta. Sen sijaan otin jalat alleni ja huusin mennessäni toisesta vessasta tulevalle kaverilleni, että nyt on parempi juosta. Yhtään ei hävettänyt. Opin kyllä välttelemään punaisia painikkeita, joiden tekstiä en osaa lukea.

mizyéna kirjoitti...

Hahhahaa :)) Täällä ei tuollaisia hienouksia edes ole mutta jos olisi niin a) se ei toimisi b) kukaan ei koskaan tulisi paikalle :D

Mukavaa viikonloppua!

Anu kirjoitti...

Yama Jotain: Hehee, loistavaa! Lastenrattaiden kanssa saman tempun tekeminen olisi ollut vähän haastavampaa...

mizyéna: Täällä ei taas tarvinnut hetkeäkään epäillä, etteikö joku saapuisi. Ehti sen minuutin fiilistellä, mikä nöyryytys on edessä :)

山武 kirjoitti...

Japani kyllä opettaa nöyryyttä ja välillä nöyryyttää ihan muuten vaan. Tällä kertaa käydessä sentään säästyin vastaavilta kokemuksilta, vaikka pari koettelemusta olisin kyllä ehkä taas voinut jättää väliinkin.
山武 tulee kaverin vuosia sitten antamasta lempinimestä Sammu. Huomasin joku aika sitten, että minulla on Chiban lähellä oma kaupunki, jonka nimestä varasti kanjit: http://maps.google.fi/maps?f=q&source=s_q&hl=fi&geocode=&q=%E5%B1%B1%E6%AD%A6&sll=35.591715,140.418148&sspn=0.107905,0.264187&ie=UTF8&hq=&hnear=%E5%B1%B1%E6%AD%A6%E9%83%A1Chiban+prefektuuri,+Japani&ll=35.60658,140.421324&spn=0.053942,0.132093&t=h&z=14

Ehkä muutan vanhana sinne viettämään eläkepäiviä. :)

Related Posts with Thumbnails