keskiviikko 14. lokakuuta 2009

...enkä koskaan saanut selville mikä kumma vekotin se on

En ole mikään tekniikan ihmelapsi. Siksi nain insinöörin. Suunnitelmassa meni kuitenkin jotain pieleen siinä kohdassa, kun huomasin asuvani hyperteknisessä kodissa, jossa insinööri viettää vain murto-osan arkipäivistä.

Katsokaa nyt näitä kodin ohjauspaneeleja.


Jos joku arvaa, mitä näillä kaikilla säädellään, lupaan lahjaksi vapaavalintaisen teknisen härpäkkeen JR:n myyntikatalogista.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tässä lienee hankalinta se, että insinööri näistä todennäköisesti hyvin vähän ymmärtää. Yksi laitteista on kuitenkin huonelämpötilan säätöön. Se näyttäisi olevan 42 ja 45 asteen välillä. Kannattaisi nyt pudottaa n. parikymmentä pykälää. Siis jos inssi osaa.

Anu kirjoitti...

Ihmettelinkin miksi täällä pukkaa hikeä... ;)

Tuo mainitsemasi paneli on tarkoittettu kylpyveden lämpötilan säätelyyn. Kai? Help koti-insinööri? Alimmassa kuvassa on myös samaan asiaan tarkoitettu ohjauspaneeli, sillä erotuksella, että se sijaitsee, tadaa, keittiössä! Sieltä on sitten kiva kylpyvettä ohjailla ruuanlaiton lomassa...

Anonyymi kirjoitti...

Haa, olen asunut japanissa opiskelijakämpässä ja tutun näköisiä laitteita:)
Ensimmäistä veikkaisin ilmastoinniksi, noita kahta hassua veden lämmön säätelijöiksi ja keskimmäistä "porttipuhelimeksi" (onko teillä porttia jossa olisi samantyylinen summerisysteemi?).

Kädet syyhyten odottaa jo Japan railway palkintoaan=D

Anu kirjoitti...

Läheltä liippasi! :)

Porttipuhelin unohtui kokonaan kuvasta! Se on siitä rasittava laite, että harva se päivä siihen soittelee joku delivery-mies, alakerran versio on sen verran vaikea, ettei aina mene puhelut oikeeaan osoitteeseen (vaan puhelin soi joka kämpsässä).

Tokavika on lattialäämityksen säätelijä.

Jemmiina kirjoitti...

Miehesi blogissa on kerrottu parista säätötaulusta, eli tuo 42-45-juttu on vedenlämmitin ja seuraava on lattialämmityksen säädin, olisko seuraava ovipuhelin, mutta mikä ihme on tuo eka?

Related Posts with Thumbnails