keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Peiton hankkimisen anatomia

Ensimmäisten yövieraiden saapuessa havaitsimme, että taloudessamme on liian vähän peittoja. Päätimme sitten satsata ja hankkia itsellemme kunnollisen ison untuvapeiton. Pienen kiertelyn ja hintavertailun jälkeen päädyimme jälleen -tadaa- paikallisen elektroniikkataivaaseen, Bic Cameraan.

Ei aikaakaan, kun avuksemme riensi englantia auttavasti puhuva miellyttävä nuori mies. Japanilaisen tehokkaaaseen tyyliin hän esitteli meille toistakymmentä untuvapeittoa. Aikamme palloteltua päädyimme yhteen, jonka jälkeen valitsimme vielä pussilakan, vierastyynyt ja niihin tyynynpäälliset.

Koko ajan kuvittelimme, että saisimme peiton suoraan mukaan. Vielä mitä. Maksua suorittaessamme nuori mies sanoi, että toimitus kestäisi muutaman päivän. Samalla hän vilautti verhojen välistä viereistä tilaa. Katsokaapa, täällä hän tekee meidän peitomme. Hän itse tekee peittomme! Näytti samalla hihanauhaansa, jossan luki bedroom specialist.

Pääsimme siis oikein sänkykamarispesialistin käsittelyyn.

Lähtöä tehdessämme spesialistimme apulainen toi eteemme lapun, jossa luki moitteettomalla englannin kielellä kutakuinkin näin:

Oli erittäin miellyttävää palvella teitä. Anteeksi, etten puhu englantia.

Peitto saapui kotiovelle muutamaa päivää myöhemmin. Eikä muuten ole ihan turha peitto. Hauskana erikoisuutena on, että mukana tuli painonapit, joilla peitto kiinnitetään pussilakanan sisällä oleviin lenksukoihin, ettei se yön aikana myttäänny lakanan sisällä. Näin Bic Camera varmisti, että ostamme loppuelämämme tarpeiksi pussilakanoita heiltä. Goodbye Finlayson!

6 kommenttia:

mizyéna kirjoitti...

Ihanaa palvelua ja tarviin miehelle ehdottomasti tuollaiset painonapilliset pussilakanat. Miten joku voi nukkua niin, että peitto on aina mytyssä lakanan alahelmassa aamulla..:D

Anu kirjoitti...

Joo, ovat tosiaan oiva keksintö kaikille myyrän sukuisille :D

Ja täällä tosiaan palvelu on niin huipussaan että kerta toisensa jälkeen hämmentyy.

Nattuli kirjoitti...

Mieletöntä palvelua. Kelpaisi minullekin sellaiset lakanat, joista kerrankin tietäisin kuka ja missä ne on tehty. Saavat vieraat kyllä tuntea itsensä ihan kuninkaallisiksi.

Anu kirjoitti...

Untuvapeitto kyllä jäi isännille ja vieraat sai tyytyä ihan tavallisiin :)

Okusan kirjoitti...

Löysittekö ihan siis sellaisen kahden hengen tuplapeiton? Untuvaista me emme tahdo, mutta muutoin hakusessa olisi iso peitto pussilakanoineen. Bikku bikku bikku kameraan siis?

Anu kirjoitti...

Jep, bikku bikku bikku Cameraan, mars! Meidän peitto on muistaakseni 230 cm leveä, ja sellaisia varmaankiin löytyy myös muista materiaaleista.

Related Posts with Thumbnails