torstai 5. marraskuuta 2009

Hokkaido kuorukka vai porsaan muna?

Aina ei jaksa. Laittaa ruokaa nimittäin. Vaikka ainekset terveelliseen ruokaan olisivat jo jääkaapissa.

Tällaisissa tilanteissa pelastaa naapurikorttelin HottoMotto, japanilainen pikaruokaketju. Yleensä valitsen sieltä onigiri sandwichin, joka on onigirin ja hampurilaisen sekasikiöinen risteytys.

Koska japanin lukutaitoa ei edelleenkään ole pyynnöstäni huolimatta taivaalta tipahtanut, käytän aterioiden sisällön selvittämisessä apunani Google translatea. Käännökset ovat kyllä parhaimillaankin vähintään kryptisiä, vai mitä sanotte näistä:

Hokkaido kuorukka onigiri sandwich:

Yhdessä erityisen kastike tehty runsaasti märkä perunan kroketit Hokkaidon, oli hiekkaa riisiä, "Milloin tahansa, missä tahansa, hyvä ystäväni, " Sandwich Onigiri "Tulkaa".

Porsaan muna onigiri sandwich:

Hiekkaa riisin sianlihan makkaraa ja munakokkelia on yksinkertainen ja addiktoiva maku. "Milloin tahansa, missä tahansa, hyvä ystäväni, " Sandwich Onigiri "Tulkaa".

Hyvät lukijat, kumman valitsisitte kuvauksen perusteella?

4 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Koska kuorukka onigiri on jo hyväksi havaittu valitsisin tuon porsaan munan, yksinkertainen on aina varmasti hyvää!

Liisa kirjoitti...

Vaikka olen kasvissyöjä, kehotan sinua silti valitsemaan porsaan munan. Kuulostaa jännältä. Ja molemmissa on joka tapauksessa hiekkaa riisin seassa.

jenni kirjoitti...

kuvassa oleva näyttää ainakin erityisen herkulliselta. kunpa minunkin naapurissa olisi vastaava pikaruokaketju!! suurena sushin rakastajana olen tasaisin väliajoin kateellinen japanin antimista, joita olet esitellyt blogissasi. kaikki muukin vaikuttaa niin freesiltä ja herkulliselta sushin lisäksi. terveisiä namibiasta!

Anu kirjoitti...

Porsaan muna kyllä kieltämättä luo eksoottisia mielikuvia, mutta päädyin kyllä tällä kertaa kuorukkaan :)

Kuvan osalta on pakko todeta, että valitettavasti tuonkin osalta tapahtuu sama ilmiö kuin hamppareiden: kuvissa ne vaan on jotenkin niin paljon kuohkeamman näköisiä kuin todellisuudessa... Hammastikkutaikoja??

Related Posts with Thumbnails