keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Haikuluotain@powderheaven.com

Tervehdys Nisekosta pakkasen raikastamalta punaposkiselta bloggaajalta! Palasin hetki sitten kolmen tunnin laskusetiltä, ja tärisen vieläkin innosta. Pehmeää kevyttä lunta suksien alla -sitä oltiinkin jo kaivattu! Nisekon standardien mukaan tänään ei ollut varsinainen puuteripäivä (= uutta lunta ei ollut 30 cm), mutta katin kontit, esimerkiksi Alpeilla ei pääse iltapäivällä koskaan laskemaan omaa jälkeä ilman helvatunmoista haikkaamista. Vaikka kyllähän puuterihaukat tännekin jo osaavat tulla. Kaikki helpoimmin saavutettavissa olevat offit ovat parissa tunnissa puhkilaskettu. Onneksi mies tuntee paikat jo perusturistia paremmin, ja hänen ohjeistuksellaan minäkin pääsin nauttimaan koskemattomasta lumesta kurussa ja metsäpätkillä.

Nyt vatsa kurisee jo siihen malliin, että on pakko suunnata aterioimaan.

Palailen! :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oih, kuullostaa hyvältä! Nauttikaa olostanne ja upeista laskuista!

Iloista Uutta Vuotta koko perheelle!

Maria + muut

Anu kirjoitti...

Kiitos samoin teille, mahtavaa vuotta 2010! Yritän pian vastailla s-postiinkin, kiitos siitä! :)

Lotta kirjoitti...

Mua huvittaa tää täysin ulkopuolisena sun blogin lukeminen. Vähän kuin lukisi toisen päiväkirjaa, mutta eiköhän sen saisi suljetuksikin.

Ihanalta kuulostaa! Ehdottomasti haluaisin uudestaan sinne, ehkäpä vaikka vuoden kuluttua! Nauttikaa!

Anonyymi kirjoitti...

Äitisi täällä vain murtsikkaa on vapaalla vedellyt, kevyttä lunta täälläkin. En taitaisi enää osata lasketella, niin montavuotta on kulunut edellisestä kerrasta.

T.Else

Anu kirjoitti...

Lotta: Heh, ei tämä nyt ihan päiväkirja ole, aika pieniä palasia mu elämästä :) Mutta ymmärrän kyllä mitä sinällään tarkoitat, sama tunne oli mulla, kun aloin lukemaan blogeja.

Related Posts with Thumbnails