maanantai 18. tammikuuta 2010

Kemut

Viikonloppuna tuli osallistuttua koko jengillä isoihin kemuihin, jossa juhlittiin 35-vuotta täyttävän slovakkikaverimme ja meille entuudestaan tuntemattomien kolmen muun tyypin syntymäpäiviä. Juhlien ensimmäinen osa järjestettiin intialaisessa ravintolassa tabehodai/nomihodai -konseptilla (eli syö ja juo niin paljon kuin jaksat). Omat + beibin juhlat päättyivätkin siihen, salariman edusti loppuun eli seuraavan päivän valkenemiseen saakka.

Tapahtunutta, havaittua ja myöhemmin kuultua:
  • Sapporon 30-40 vuotiaat gaijinit olivat ryömineet koloistansa, paikalla oli kolmisenkymmentä länkkäriä noin kymmenen japanilaisen lisäksi.
  • Omat small talk -taidot saivat kunnon brush upin, kun noin kolmen tunnin aikana tuli käytyä yllämainittu vierasjoukko läpi.
  • Jälleen yllättävä suomen kielen kohtaaminen: eräs sveitsiläinen ainu-tutkija ilmoitti kauniisti korostetulla karjalan murteella, että hänen isänsä on kotoisin Lappeenrannasta!
  • Jenkkimies taas kertoi meille tarinaa siitä, kuinka viime talvena oli ajellut Oulusta Hailuotoon autolla jäätä pitkin. Kaverin kaasujalka oli ilmeisesti painanut hieman liikaa, kun auto oli tussahtanut hankeen, josta sitä oli kuulemma kaivettu napakassa pakkaskelissä hyvä tovi.
  • Eräs kanukki karjaisi heti meidät nähtyään: "I smell Hockey!"
  • Beibi viihtyi juhlissa erinomaisesti ja tuli myös osoittaneeksi, että tulee äitiinsä unenlahjojen suhteen: infernaalisesta älämölöstä huolimatta nukkumatti korjasi satonsa, ja äipän käsivarsilihakset saivat kunnon treenin rentona röllöttävän pulleroisen kantamisesta.
  • Kakkosjuhlissa seurueeseen oli liittynyt venäläisnainen, joka oli sportannut niin avokaulaista korsettia, ettei sellaista ole tässä saarivaltakunnassa nähty. Aitoon venäläistyyliin neitonen oli iskenyt pöytään oman vodkapullon.
  • Ilta oli päättynyt karaokeen, jossa mies oli onnistunut raakkumaan äänensä pois.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sounds like a good party!

Hippiäinen

Anu kirjoitti...

Jep -niin oli! :)

Related Posts with Thumbnails