maanantai 25. tammikuuta 2010

Kuukauden vinkki: Häät Hokkaidolla

Tämä juttu oli tarkoitus kirjoittaa jo aikapäiviä sitten, mutta eikös sitä sanota, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Vietimme hääpäiväämme viime syksynä aivan fantastisessa paikassa. Toyakossa, Keski-Hokkaidolla sijaitseva The Windsor Hotel kuuluu Leading Hotels of the World -ketjuun, joka edustaa 450:tä maailman ekslusiivimmista hotelleista. Omasta matkastamme en ajatellut kertoa sen enempää kuin aikaisemminkin on jo tullut kerrottua, vaan ajattelin esitellä teille paikan ihan muussa tarkoituksessa. Jos olet ikinä ajatellut meneväsi naimisiin ulkomailla, Windsor-hotelli on aivan upea paikka siihen tarkoitukseen!

Toyako

Windsor tuli Japanissa kuuluisaksi vuonna 2008, kun siellä pidettiin G8-kokous. Fasiliteetteihin kuuluvat muun muassa 13 ravintolaa, joista yksi on kolmen Michelin tähden ravintola, sekä kylpylä, pieni ostoskeskus, laskettelukeskus ja golf-kenttä.

Toyako2

Hotelli seisoo ylhässä yksinäisyydessään Poromoi-vuoren huipulla. Näkymät ovat henkeäsalpaavan kauniit; yhteen suuntaan näkyy aktiivinen tulivuori Mt. Yotei, toiselle Tyyni Valtameri ja kolmannelle upea Toya-järvi jylhine saarineen.

main_service

Hotellissa on oma vihkikappeli, josta on näkymä itään, Tyynelle Valtamerelle. Suosituin ajankohta vihkimiselle onkin auringonlaskun aika. Hotelli tarjoaa vihkimiselle ja hääjuhlalle valmiiksi erilaisia paketteja, joihin voi sisällyttää mm. limusiinikyydin lentokentältä, illallisen Michel Bras -ravintolassa ja yöpymisen sviitissä.

Toyako4

Hää(matka)kohteena Hokkaido sopii erityisesti hyvän ruuan sekä luonnon ja ulkoliikunnan ystäville. Lähistöllä on erinomaiset mahdollisuudet muun muassa koskenlaskuun, ratsastusretkiin, maastopyöräilyyn ja talvisin hiihtoon ja lasketteluun.

Toyako3

Palvelu hotellissa on tietysti japanilaiseen tyyliin ensiluokkaista.

Oma kokemukseni Windsorista oli ikimuistoinen, ja voin varauksetta suositella siellä vierailua muutenkin. Mutta hääpaikkana hotelli on taatusti ainutlaatuinen, ainakin Suomesta käsin katsottuna.

ph_first2_6

3 kommenttia:

Kenza kirjoitti...

Kuullostaa aivan upealta paikalta! Tuonne sitten seuraavalla reissulla :) En uskalla kysyä tai katsoa mitä moinen lysti maksaa.

Anu kirjoitti...

Japanissa häät eivät ole koskaan ihan edullista lystiä... Nettiivujen mukaan halvin paketti, johon kuuluu seremonia, kaksi yötä hotellissa ja valokuvaus, näyttäisi olevan n. 2700 euroa. Mitään ruokailuja, omia eikä mahdollisten vieraiden, ei siihen sisälly silloin lainkaan. Kallein paketti (edelleen ilman vieraiden ruokia) oli sitten 7700 e.

Kenza kirjoitti...

Auts, kallista on!

Related Posts with Thumbnails