perjantai 8. tammikuuta 2010

Kuuminta hottia

Legginssit ovat asuste, joista jokaisella tuntuu olevan mielipide. Toisten mielestä ne sopivat asuun kuin asuun, toiset eivät "pitkiä tykkejä" suostuisi julkisella paikalla käyttämään vaikka henkeä uhattaisiin. Muotilehdet ovat uhonneet leggareiden olevan so last season jo viimeiset viisi vuotta, mutta yhä edelleen niitä vilkkuu hameiden ja mekkojen alta -myös täällä Japanissa.

Jos vielä luulet, että legginssit ovat ainoastaan naisten asuste, olet muodin suhteen auttamattomasti jälkijunassa. Japanilainen trenditietoinen kaksi- ja kolmekymppinen mies pukeutuu nykyään nimittäin megginsseihin.

Katso vaikka!

5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Enpä pysty moisia kuvittelemaan oman mieheni päälle - saati sitten työpaikan uljaille uroille :-D

Tuomas kirjoitti...

Toimitetaan megginsien mukana: huono ryhti.

Anu kirjoitti...

Heli: Sanoppa muuta! Mutta jos siellä duunissa näillä pakkasilla jonkun housujen lahkeesta vilkahtaa ne pitkät tykit niin voit kertoa, että tyyppi ois supertrendikäs Japanissa!

Tuomas: Et siis lämpene? Sääli... :D

Anna: Sorry jouduin deletoimaan sun viestin, koska en ole beibin nimeä täällä julkisesti ilmoittanut. Mutta kiitos terveisistä ja samoin terveiset takaisin teidän pikkumiehelle! :)

Leija kirjoitti...

Herraisä, nuohan ovat aidot ossit eli oswaldit eli odet eli pitkät kalsarit! Vieläpä varustettuna mitä miehekkäimmillä kasarikuvioilla.

Anu kirjoitti...

Nii-in! Ajattele mistä kaikesta voi tulla muotia!

Related Posts with Thumbnails