perjantai 12. maaliskuuta 2010

Tarpeeton oleskelu sallittu

Japani on niin valtava markkina-alue, ettei sitä pysty edes käsittämään. Uusia tuotteita ja palveluita syydetään kulutusnälkäisille kansalaisille sellaista vauhtia, että peräpohjolan tyttöä huimaa.

Hiljan sattui Japan Timesista silmiini uutinen, jonka mukaan Osakan päärautatieaseman maksullisesta vessasta on tullut hitti naisten keskuudessa. Kuten varmaan tässä vaiheessa arvaatte, kyseessä ei tosiaankaan ole your average posliinijumala, sinkki ja peili -kombo.


Angelbe on lounge-tyyliin sisustettu joka naisen unelma toiletti-budoaari. Se on suunniteltu naisille, jotka ovat kuluttaneet päivän ravaamalla työasioilla tai shoppailemassa, ja miettivät, missä tappaa viimeinen tunti ennen ystävättären tai poikaystävän kanssa sovittuja treffejä.

Tyylikkäiden toilettitilojen lisäksi Angelbeestä löytyy sohvia rentoutumiseen, pukukoppeja ja meikkauspisteitä. Tarjolla on juomia, meikkejä ja hiustenlaittotuotteita. Vaihtuvien teemojen myötä paikalla saattaa olla alusvaatemerkin esittelijä, joka tarkastaa mitat ja esittelee uusia liivimalleja, meikkitaiteilija, joka antaa meikkausvinkkejä tai vaikka shiatsuhieroja.

Sisäänpääsyn hinta? Euro kasiviis.

Täytyypi sanoa, että tällainen palvelu olisi ollut ihan kiva viisitoista vuotta sitten, kun pienen kotikyläni juna-asemalla paukkupakkasilla odottelin (silloinkin) myöhässä olleita VR:n junia...

Kuvat Angelbe

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä Suomessakin on haettu samanlaista tunnelmaa sinisillä valoilla, joita varmasti löytyy jokaiselta rautatieasemalta ;)

Maria

Lotta "lottimus" Watia kirjoitti...

Ihana idea! Pakko käydä testaamassa! :-D

Anu kirjoitti...

Maria: Sitä vartenko ne ovatkin? ;)

Lotta: Käypä ja kerro sitten oliko eurokasiviiden arvoista :D

MrsAgatha kirjoitti...

Kuulostaa mahtavalta! Suomeen kanssa! =)

Hintakaan ei ole ollenkaan paha kun ajattelee Helsingin rautatieaseman maksullisia vessoja...

Kenza kirjoitti...

Halpaa! Kyllä kelpais :)

Anu kirjoitti...

Kenza ja MrsAgatha: Jeps, halpaahan tuo on. Eikös euro ole ihan tavallinen vessamaksu Helsingissä niihin peruspaikkoihin. Mietin alkuun, miten tuo voi edes olal kannattavaa, nutta Ilmeisesti tuossa bisneksessä tulot tulee niiltä kosmetiikka yms. firmoilta, jotka saavat tuonne tuotteensa kokeiltavaksi.

-Jassu- kirjoitti...

Vitsit toi olis aivan loistava idea! Monesti joutuu pyörimään tosiaan sen tunnin jossain ennen sovittua aikaa ja vaihtoehtoina on a) lihottava kahvilakäynti tai b) kukkarolle kalliiksi tuleva kaupoissa pyöriminen! :-D

Vilijonkka kirjoitti...

Minä karkaisin tuonne heti kiljuen, jos lähistölle sattuisin. Mieluummin kuin vaikka museoon tai temppeliin. Istuisin sohvalla ja nauttisin hajuttomasta vessasta.

Anu kirjoitti...

Jassu: Niinpä juuri!

Vilijonkka: Taannoisen vessajuttusi hyvin muistaen ymmärrän täysin! :D

Related Posts with Thumbnails