perjantai 23. huhtikuuta 2010

Hip huraa!

Tuhkakäärme väistyi eilen sen verran, että lapsuudenystäväni pääsi hyppäämään Tokion koneeseen ja on juuri laskeutunut sinne. Kyllä joutui jännittämään. Koomista asiassa oli se, että yksi ystäväni suurimmista kiinnostuksenkohteista täällä oli nimenomaan tulivuoret. Oli kuulemma yhtäaikaisesti itkettänyt ja naurattanut, kun sitä tulivuoren tuhkaa sai ihmetellä alkuviikosta omasta ikkunasta Suomessa...

Huomenna hyppäämme autoon ja teemme heti alkuun tulivuori- ja onsenretken. Toivottavasti Yotei näyttäytyy koko komeudessaan.

Yotei at sunset


Yhtä onnellinen tilanne ei sen sijaan ole edellisillä, yhä Nagoyassa jumittavilla vieraillamme. Kiitettävästi ovat kuitenkin yhä jaksaneet leikkiä turrea. Myös appivanhempieni reissusuunnitelmat muuttuivat. Heidän piti hypätä koneeseen keskiviikkona ja suunnata ensin Tokioon, mutta reissu siirtyi viikolla eteenpäin. Nyt näyttää kuitenkin lupaavalta, että tapaamme heidät viikon päästä Etelä-Japanin kierroksella.

Yksi jännitysmomentti liittyy siihen, että salarimanin pitäisi tässä välissä käydä pyörähtämässä Ruotsissa parin päivän reissu. Pahimmissa painajaisissani Katla purkautuu sillä aikaa, ja olemme eri mantereilla koko loppukevään.

Blogissa lienee suht hiljaista seuraavan kaksi viikkoa. Yritän ehkä jonkinlaista kuvapäivitystä tehdä ennen omaa matkaa.

Siihen asti mukavia kevätpäiviä kaikille!

10 kommenttia:

-Anni- kirjoitti...

Hyv, että tämä tilanne helpottaa ja saatte vierasputken avattua.
Mukavia hetkiä rakkaiden kanssa!

-Jassu- kirjoitti...

Jippii, jospa tuo lentoliikenne jo lähtisi rullaamaan!
Kohta teillä on kaikki ystävät ja sukulaiset siellä päässä! :-D

Oikein ihania reissuja vieraiden kanssa ja jos vaan jossain välissä ehdit rivin tai kaksi kuulumisia laittamaan, niin täällä odotellaan innolla!

Anonyymi kirjoitti...

ettekä ole eri mantereilla loppukevättä, trans-siperia kestää vain noin viikon, eli ei sieltä ruotsista köröttele teille varmaankaan yli kahta viikkoa :)

MrsAgatha kirjoitti...

Vietä oikein rentouttavaa aikaa vieraiden parissa! =)

Anonyymi kirjoitti...

Ciao
Nauttikaa vieraista. Vihreänä kateudesta. Tahtoo myös sinne.
Katja

Anonyymi kirjoitti...

Muuten oletteko valmistautuneet mahdollisiin maanjäristyksiin jollakin tavalla siellä? Nimittäin Japanin alueella on ollut viime päivinä monia 5+ järistyksiä ja pienemmät järistykset saattaa edeltää suurempia. Joten kannattaa ehkä varustautua jotenkin. Halusin vaan muistuttaa en mitenkään pelotella tai mitään. Hauskoja lomia!

Marianna

heinis kirjoitti...

Mitä tuo salariman tarkoittaakaan?

Anna Emilia kirjoitti...

Mulla oli paluulento Nagoyasta Helsinkiin maanantaina 19. päivä. Kun se peruttiin, sain Finnairin puhelinpalvelusta varauksen vasta30.4. lennolle ja epätoivo meinasi iskeä. Samalla kuulin että Osakassa ja Tokiossa oli koneet odottamassa, Nagoyassa ei. Kun ensimmäinen lento Osakasta Helsinkiin lähti torstaina, lähdin lentokentälle ihan vain kokeilemaan, uskomatta yhtään että voisin päästä lennolle. Mutta niin vain pääsin ja nyt olen ollut jo pari päivää kotona! Ne sai varmaan 20-30 meitä ylimääräisiä lennolle mukaan. Kannattaa siis mennä kokeilemaan Kansaille niinä päivinä jolloin Nagoyasta ei lähde lentoa!

Vilijonkka kirjoitti...

Eiköhän kaikki järjesty, tavalla tai toisella. Minulle tuli myös mieleen junavaihtoehto, mikäli tuhkapilvet palaavat. Mukavia hetkiä vieraiden kanssa!

Anu kirjoitti...

Anni: Kiitos!

Jassu: Aika kreivin aikaan tuhkakäärme kiemurteli edestä :)

anonyymi: Heh, eiköhän se vodkan avustuksella matka sujuisi niinkin hyvin ;)

Mrs Agatha: Kiitos!

Katja: Tulkaa :)

Marianna: Kiitos! Täytyy tunnustaa, ettemme juuri mitenkään... Pitäis kyllä. Ollaan tuudittauduttu siihen, ettei Sapporo ole seismisesti aktiivisella alueella. Mutta jos oikein iso paukku tulee, niin voihan se tuntua täälläkin.

Heinis: Salariman (tai oikeammin sarariiman) on japaninkielen sana, joka tarkoittaa valkokaulustyöntekijöitä. Viittaa sillä itse mieheeni ;). Hän on siis komennuksella täällä.

Anna Emilia: Katsos vaan! Meidän vieraatkin saivat onneksi paikat tänään.

Vilijonkka: Juu, eiköhän sitä hätä keinot keksi ;) Mä itse olen itse asiassa haaveillut transsiperiasta. Vauvan kanssa ei tosin ehkä kaikkein ihanin vaihtoehto...

Related Posts with Thumbnails