perjantai 2. huhtikuuta 2010

Kiitos!

Sydämellinen kiitos jokaisesta edelliseen postaukseen jätetystä kommentista!  Ette uskokaan, kuinka paljon kauniit sananne toivat intoa tähän bloggailuun. Olen lähes liikuttuneena niitä lukenut. Erityisen iloinen olen siitä, että niin moni mainitsi, että on ollut mukava lukea ihan arkisesta elämästäni ja sattumuksista Japanista. Olen jo aikaisemmin tuskaillut muun muassa täällä, että kokemukseni Japanista jää väkisinkin kapeaksi. Siksi olenkin miettinyt, kiinnostaakohan se ketään. Jos asuisin täällä perheettömänä, tekisin varmastikin hyvin erilaisia asioita. Nyt päähuomioni vie kuitenkin pieni bebeni, Japanin tarjotessa elämälleni vain taustakuvan.

Kommenteista löytyi pari kysymystä. Vauvan kanssa Japanissa matkustelusta on minulta kysynyt muutama sähköpostitsekin, joten kirjoitan siitä kokonaan oman postauksensa. Kysymykseen siitä, kuinka kauan täällä vietämme, en ihan vielä vastaa julkisesti. Ihan heti emme kuitenkaan ole Ihmemaasta poistumassa, muuta kuin kesällä lomalla Suomeen.

Monella teistä näyttää olevan myös minulle aikaisemmin tuntematon blogi, joihin tulen heti tilaisuuden tultua tutustumaan.

Näiden mustavalkoisten kuvien siivittämänä haluan toivottaa kaikille oikein värikästä pääsiäistä!

Täällä pääsiäistä ei juhlita, ja oloni on hieman haikea, sillä pääsiäinen on yksi lempipyhistäni.

P.S. Sana on edellisen postauksen kommenttilootassa edelleen vapaa niille, jotka käyvät täällä harvemmin mutta säännöllisesti.

mustavalkoista2

mustavalkoista

mustavalkoista3

8 kommenttia:

säännölisen epäsäännöllisesti blogia lukeva kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä myös sinne!

-Jassu- kirjoitti...

Oikein aurinkoista pääsiäistä teillekin, vaikka sitä ei siellä päin juhlitakaan!

Ihanan tunnelmallisia kuvia!

Ansku kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä! Minäkin luen säännöllisesti blogiasi :)

Savu kirjoitti...

Samoin pääsiäistunnelmin lukija Afrikasta vastaa edelliseen postaukseen! Ja juu vaikka olen vakilukija, olen myös harvakseltaan kommentoija :) Sen verran: itselläni on myös aika arkinen blogi (mukulat edestä, mukulat takaa), mutta sen arjen kautta pystyy valaisemaan aina jotain ympäröivästä yhteiskunnasta ja kulttuurista. Tästä juuri pidän sinunkin blogissasi - Japani on niiiin outo ja ihmeellinen, että mieluusti lapsiperheen arjesta siellä luen :)

très chic kirjoitti...

Kääk, mä oon just ollut matalalennolla tässä töiden vuoksi, joten en ehtinyt kommentoimaan tuohon edelliseen postaukseen...
Tykkään tosi paljon kirjoitustyylistäsi ja arjen pienistä hauskoista jutuista joihin törmäät Japanissa.
Kiitos kun jaksat ja ehdit kirjoitella meille hauskoja kertomuksia (ja vieläpä kuvien kera!).
Oikein mukavaa keväänjatkoa!:)

Anna Emilia kirjoitti...

Leppoisan pääsiäisen toivotukset myös täältä Tampereelta! Olen suht säännöllinen lukija ja kommentoinut joskus aiemminkin. Tämä pääsiäinen onkin sujunut koneen ääressä valmistautuen Etelä-Korean ja Japanin yhdistelmämatkaan. Päädyin matkaan valmistautuessa myös selamaan blogiasi läpi ja muistin, että Osakassa on hyvä pysähtyä aseman vessaan ^_^ Sivuillesi tulin, kun mietin ostoslistaa mitä itselleni ja muille voisin tuliaisiksi tuoda. Kakemonoja ainakin.

Paljon olet siis paikallista saanut ympättyä arkipäiväisen sekaan. Ehkäpä arkisuus tuo tekstiisi kolmekymppisen uskottavuutta, voi jo kirjoittaa elämästä niin kuin se on, hienostelematta, mutta silti omaansa arvostaen.

heinis kirjoitti...

Pienokaisenne on ihan ääääärettömän söpö ^^!!!<3 terv. myös yksi säännöllisen epäsäännöllisesti blogisi ääreen kerkeävä :)

Anu kirjoitti...

Kiitos! :)

Related Posts with Thumbnails