lauantai 17. huhtikuuta 2010

Pieni toive

Hyvä Eyjafjalla,

olemme kuulleet Sinua. Itse asiassa puoli maailmaa lienee pysähtynyt kuuntelemaan Sinua. Ymmärrän tarpeesi vallan hyvin; itse kunkin on toisinaan päästettävä höyryjä pihalle. Mutta vienosti esitän hartaan toiveen. Voisitko mitenkään -mitenkään- hieman rauhoittua, vedellä hetken henkeä. Mieluusti laskisimme Nagoyassa odottelevat vieraamme kohden kotia, ja toivottaisimme ensi viikolla tervetulleiksi seuraavat.

Onegaishimasu!

Anu

4 kommenttia:

-Anni- kirjoitti...

:) ai niin, teille oli tulossa niitä odotettuja vieraita, pidetään peukkuja!

Piia kirjoitti...

Eyjafjalla pilasi meiltäkin kovasti odotetun vierailun; lapset odottivat mummoa Suomesta kylään. Matka katkesi torstaina Kööpenhaminaan, ja nyt on mummo jo paluumatkalla Suomeen, hitaasti mutta varmasti.

Eihän näille luontoäidin järjestämille yllätyksille mitään voi, mutta silti pettymys oli aikamoinen! Toivottavasti teidän seuraavat vieraat pääsevät jo perille asti.

Stazzy kirjoitti...

Autsch. Ei taida olla vielä ihan pulkassa. :/ Kärsivällisyyttä sitä kai pitäisi toivottaa, päähän jos toiseenkin.

(Meilläkin on töissä yksi pomoista Japanissa. Piti palata lomalta huomenna, mutta puhelimessa arvio oli silleen "toivottavasti ensi lauantaina".)

Anu kirjoitti...

Anni: Aika heikolta näyttää :(

Piia: Voi että! Uskon kyllä että pettymys on suuri! Meillä on myös toiset isovanhemmat tulossa, mutta kiertelisivät ensin ominpäin. Pitää toivoa, että ennen yhteistä sovittua reissua tänne asti pääsevät.

Stazzy: Ei oo pulkassa ei :/ Vaan minkäs luonnolle teet!

Related Posts with Thumbnails