perjantai 16. huhtikuuta 2010

Tällä viikolla pinnalla

  • Kevät on täällä toooodella myöhässä. Ja sehän hatuttaa. Suurin piirtein Etelä-Suomen kanssa samaa tahtia mennään -paitsi toissapäivänä täällä satoi vielä lunta! Onneksi kuitenkin useinpina päivinä nousee 10 asteeseen ja sääennustus lupaa +15 °C. Sakura (kirsikan kukinta) kuitenkin menee varmastikin reilusti toukokuun puolelle. 
  • Pienokaiselle hankittiin kävelyvaunut ja siitäkö vasta riemu syntyi. Sangen mukavasti sujuu jo kävely kärryn kanssa.
  • Vierastusta on alkanut myös esiintymään, joskin harvakseltaan edelleen. Jostain syystä pelottavat ihmiset ovat aina miespuoleisia. Aivan erityisen pelottava on ruokakauppamme kalatiskin Hokke-mies (en valitettavasti tiedä herran oikeaa nimeä, liikanimi tuli siitä, että hokkea eli eräänlaista makrillia hän kauppaa aina kovaan ääneen). Joka kerta, kun Hokke-mies edes katsahtaa beibiin päin, alkaa mahdoton parku. Nykyään muita myyjiä naurattaa jo valmiiksi, kun tulemme kauppaan. Hokke-mies itse yrittää piiloutua tiskin taakse.
  • Viime viikonloppuna alkoi seitsemän vierailijan vierailuputki (tervetuloa vain kaikille!). Tämä onkin kevään viimeinen viikonloppu, jolloin meillä ei ole ketään kotonamme, ole itse matkoilla tai vieraana jossain. Kaikenlaista pakollista pahaa on suunnitteleilla, kuten kevätsiivous...
Oikein  ja keväistä viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

MrsAgatha kirjoitti...

Vauhdikkaasti näyttää tyttö kärryillään menevän! =)

Heli kirjoitti...

Ihana kärryttelijä!

Tänään oli Metro-lehdessä juttua, kuinka meggingsit on tulossa muoti-ilmiöksi Suomessakin. :-D

Anu kirjoitti...

Mrs Agatha: Ihmeen kovaa tuo painelee vaikka laitettiin jarrukin miltei maksimiin!

Heli: Kiitos :) Ja voi kääk! Seuraavaksi odota sitten MUHKEITA hiusdonitseja a la 80-luku -niitä on nyt täällä kaikkialla!

-Jassu- kirjoitti...

Voihan Hokke-setä minkä teki! :-D

Muistan vielä hyvin sen vauhdin hurman, kun pääsee tuon kävelykärryn kanssa menemään! Pitää vaan suhteellisen usein olla kääntämässä, kun jää johonkin sen kanssa jumiin.

Kivaa, että teille tulee rakkaita vieraita käymään! Yritähän silti välillä käydä kertomassa kuulumisia täälläkin, jookos!

Anu kirjoitti...

Jeps, mun eilinen päivä meni kärryä kääntäessä...

Enköhän mä täällä ehdi suurin piirtin tähän tahtiin käydä päivitelemässä :)

Vilijonkka kirjoitti...

Hih, nyt muistankin kärryn kääntelyn. Palvelun on pelattava, muuten tulee huuto, vai mitä?

Ja muista nakittaa myös niitä vieraitasi, ei se siivous yksin niin hauskaa voi olla ja mielellään ne varmaan jotain yöpaikkansa eteen tekevät! Meillä sattui Pariisissa kahdesti kihomatoepidemia vieraiden aikaan. Eikun kaikki kloriittiriepujen kanssa heilumaan (minulta ylimitoitettua reagointia!) ja lopuksi skoolattiin lääkekippojen kanssa.

Related Posts with Thumbnails