tiistai 12. lokakuuta 2010

Taiiku no hi

Eilen Japanissa oli kansallinen pyhäpäivä, urheilun ja terveyden päivä.

Me tietysti sekä urheilimme että hoidimme terveyttämme.

Urheilusuoritus kesti miltei viisi tuntia. Se oli moottoriurheilua maantiellä. Nopeusurheilua se ei ollut, muutaman kymmenen kilsan matka kesti päälle kaksi tuntia.  Terveyspuoli tuli hoidettua samalla, nostamalla verenpaine stratosfäärin.

Ei vitsi mitä noobieita me vielä ollaan! Ei ihan vilpittömästi tullut mieleen, että joku muukin saattaisi haluta lähteä onseniin terveyspäivänä. Moka on verrattavissa siihen, että yllättyisi Kaivopuistossa toukokuun ensimmäisenä, että joku muukin on piknikillä, tai että hämmästyisi tungosta Stockalla hullujen päivien aikaan.

Perillä ei tietenkään mahduttu suosikkionseniin eikä uskallettu lähteä toiseen aiottuun kohteeseen, padolle, koska jono pois sieltä kiemurteli loppumattomana.

Day well spent, sanoisin.

4 kommenttia:

-Jassu- kirjoitti...

Ou nou. Vahingosta viisastuneena siis pitäisi viettää kaikki terveyspäivät joko hampurilaisten tai pizzojen äärellä? Ai mut hei, mullahan olisi sitten tuollainen "terveyspäivä" monta kertaa kuussa! :-D

PikkuSanna kirjoitti...

Oi voi. Ei käy kateeksi.

Suomessa tuntuu varmaan autiolta missä vaan noiden kokemusten jälkeen.

Joola kirjoitti...

Hih. Minä olen kerran Japanissa myöhästynyt lentokoneesta ihan vain juuttumalla ruuhkaan. Oli siisti istua autossa siinä jonossa kuuntelemassa radiota ja tuijottamassa kelloa... Mutta sikäli onnellinen loppu mokalla, että kävin itkemään, siis oikeasti vollottamaan kentällä, ja sain uuden lentolipun. Eihän niiden olisi täytynyt sitä hyväksyä. Myöhässä mikä myöhässä. Mutta räkäinen länkkäri oli varmaankin jotakin niin kauheaa katsottavaa, että lakaisivat lipulla tunteilijan takaisin kotiinsa odottamaan uutta aamua. Olin sitten silloin ihan ajoissa...

Anonyymi kirjoitti...

Moi, mitäs me ruuhkista, mutta laitapa se kännykkä päälle! T: salariman

Related Posts with Thumbnails